Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Για την ολοκλήρωση και λειτουργία του ιατρείου οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε πάρα πολλούς ανθρώπους:

Σάντρα Κόρκα (Square Design Interiors) Με δύο κουβέντες κατάλαβε πως ήθελα να είναι ο χώρος! Πίστευα ότι δύσκολα θα με έφτανε κάποιος στην ταχύτητα διεκπεραίωσης εκκρεμοτήτων… αλλά υπάρχει ελπίς! Συνέπεια και δημιουργικότητα. Ευχαριστώ για το σχεδιασμό και οργάνωση των πάντων. Χώρος που θέλεις να υπάρχεις μέσα του!

Eμμανουήλ Λακουτσής (Be Nice) Μια δεκαετία επαγγελματικής σχέσης και πάντα καταφέρνεις να με εκπλήσσεις ευχάριστα με τη φαντασία σου. Ευχαριστώ για την εντυπωσιακή, νέα εταιρική ταυτότητα!

Τάσος Κονταξής (ΙΤ Plus Net) Ευχαριστώ για το στήσιμο του δικτύου και τη φροντίδα ότι άλλων τεχνικών θεμάτων υπήρξαν, καθώς και για την υπομονή απέναντι στις απεριόριστες κλήσεις όποτε χρειαζόμαστε κάτι (που μάλλον θα έπρεπε να ξέρουμε)!

Δημήτρης Παπαδημητράκης Ευχαριστώ για τη βοήθεια στο στήσιμο του δικτύου και την επιλογή συστήματος ήχου, καθώς και την αναβάθμιση των υπολογιστών.

Νακόπουλος Παναγιώτης (Nakopoulos Glass Therapy) Το τζάμι δίνει άλλη διάσταση στο χώρο! Ευχαριστώ για το όμορφο αποτέλεσμα, αλλά και για την βοήθεια που χρειάστηκα στις αλλαγές.

Ηρακλής Αργυριάδης (Bsecure official) Το σύστημα παρακολούθησης και οι συναγερμοί αποδίδουν εξαιρετικά. Ευχαριστώ για την ταχύτητα με την οποία λειτουργείς πάντα και την ασφάλεια που προσφέρεις, στο ιατρείο και τους ασθενείς του.

Petra Home by Mallios Τα υφάσματα και οι κουρτίνες επιδεικνύουν το χώρο ακόμη περισσότερο και οι προτάσεις σας ήταν εντυπωσιακές. Ευχαριστώ για την συνεργασία και την ανάδειξη του χώρου μέσα και από το site σας.

Στέλιος Πορταρινός Ευχαριστώ για τις αλλαγές που μου επιτρέψατε να κάνω στο χώρο και για την απεριόριστη βοήθεια σε οτιδήποτε είχε να κάνει με τα πρακτικά θέματα λειτουργίας του.

Πόπη Πάτση Δεν έχω λόγια για την βοήθεια! Website design, facebook page σε χρόνο ρεκόρ και με τόση αγάπη και φροντίδα που μόνο φίλη μπορεί να δώσει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ότι καλύτερο στη νέα σου πορεία.

Θέμης Ανδριάς – Offimac Ευχαριστώ για το τηλεφωνικό κέντρο και τις συνδέσεις του, καθώς και για την αμεσότατη ανταπόκριση σε κάθε μας πρόβλημα.

Βασίλης Βασιλειάδης H διαχείριση των ενημερωτικών mail και μηνυμάτων γίνεται εύκολη για εμάς γιατί υπάρχεις εσύ. Σε ευχαριστούμε.

Γιάννης Καρακώστας Ευχαριστώ για τον ιατρικό εξοπλισμό και τη φροντίδα αυτού, τις συμβουλές σου και τη βοήθειά σου τα τελευταία 10 χρόνια. Όποτε χρειάστηκε ήσουν παρών!

Αγνή Μανιώτη Το ευχαριστώ είναι λίγο για όλα αυτά που προσφέρεις καθημερινά στο ιατρείο, στους ασθενείς, σε εμένα. Οι αποφάσεις μου για την πορεία του ιατρείου μπορεί να ήταν διαφορετικές αν δεν ήσουν εκεί να μου θυμίζεις ποια είμαι, τι μπορώ να κάνω και ποιος είναι ο στόχος. Το Fertility Tree είναι δημιούργημα και των δυο μας και ελπίζω να εξελισσόμαστε μαζί με τα κλαδιά του!

Share this post