Εμπειρίες

“Αγαπητή κα Ιωακειμίδου τα παιδάκια υπάρχουν χάρη στην δική σας φροντίδα. Μα χαρίσατε ελπίδα σε δύσκολες στιγμές. Εσείς μάλιστα τα είδατε πρώτη, όταν ακόμη είχαν το μέγεθος φακής! Σήμερα η μικρή μας είναι πάνω από 4 κιλά και ο μικρός πάνω από 5 κιλά. Σας ευχαριστούμε για όλα, να είστε γερή και να συνεχίσετε να κάνετε τον κόσμο ευτυχή!”

“Με αγάπη στην πιο γλυκιά γιατρό που με έφερε στον κόσμο”

“Όσα ευχαριστώ και να πούμε δεν αρκούν για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μας”

“Αγαπητή κυρία Ιωακειμίδου, μαζί με τον σύζυγό μου είχαμε κάνει την πρώτη μας εξωσωματική μαζί σας. Στις 8 Νοεμβρίου γεννήθηκε ο γιος μας απόλυτα υγιής, κάνοντάς μας πανευτυχείς! Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά μας και να σας ευχαριστήσουμε θερμά για άλλη μια φορά για τη συνεργασία και τη φροντίδα! Να είστε πάντα καλά!”

“Στις 27/11/2014 έπαψα να παίζω με τα υπόλοιπα αγγελούδια στον ουρανό και βρέθηκα στην αγκαλιά της μαμάς μου. Έτσι έγινε η πιο ευτυχισμένη μαμά του κόσμου. Τότε μου είπε ότι αυτή την ευτυχία την χρωστάει σε έναν άλλον άγγελο που το όνομά του είναι Χριστίνα Ιωακειμίδου. Σας αγαπάμε πάρα πολύ! Σας ευχαριστούμε! Ο Θεός να σας έχει πάντα καλά!”

“Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο! Πάντα επιτυχίες και να πραγματοποιείτε τα όνειρα των ανθρώπων!”